Shungiitti ja suojautuminen

Shungiittia vedenpuhdistukseen löytyy yhä varastosta. Käytämme shungiitin pakkaamisessa ja käsittelyssä aina kertakäyttöisiä suojahanskoja ja noudatamme korkeaa hygieniaa.
Mikäli virusepidemian oireita alkaa kaikesta suojautumisesta esiintymään niin lupaan laittaa kaupan välittömästi tauolle jotta tuotteet säilyisivät turvallisina kaikille.

Miten itse suojaudun ?

Nämä ovat henkilökohtaisia mielipiteitäni ja ovat perushygienian lisänä.
– Alkalinen vesi aamuin illoin. Esim. ruokasoodaa veden sekaan. Alkalisoivia hedelmiä. Tällöin keholla on paremmat mahdollisuudet pitää hyvä vastustuskyky yllä kun sen ei tarvitse käyttää energia- ja raaka-ainevaraintoja pH-tasapainon ylläpitämiseen.
– Maadoittuminen. Ympärillämme on lisääntyvissä määrin GHz-luokan sähkömagneettista säteilyä joka vaikuttaa soluihimme, uskoimme siihen tai emme. Maadoittuminen on tehokkain tapa suojautua tältä ja palauttaa solujen eheys.
– Erilaiset yrtit ja luonnontuotteet, esim. vihreä tee jossa kurkumaa, inkivääriä, hunajaa / mehiläisten siitepöylyä.
– Kookosöljyä (antibakteerinen ja antiviraalinen) aamuin illoin sekä sarvikuonohuuhtelussa myös mukana. Tämä etenkin ennen julkisille paikoille menoa.

Lisäisin tähän vielä luonossa liikkumisen, hengitysharjoitukset ja rentoutumisen, mutta tällä hetkellä ne tuntuvat ainakin itselleni todella vaikeilta.

Monet ihmiset ovat hamstranneet nyt C-vitamiinia. Siihen liittyy ilmeisesti vahva uskomus että C-vitamiini estää flunssaa. Se ei pidä paikkaansa. Tutkimuksen mukaan C-vitaamini auttaa vasta kun sitä useita 1000mg annoksia päivässä. Aikuisen saantisuositus on siis vain 75mg päivässä*
Ennemminkin kannattaa ottaa vaikka tupla-annos laadukasta D-vitamiinia, sillä siitä meillä suomalaisilla on usein puutetta.

* Tämän suosituksen ovat lukuisat lääketieteen professorit, joilla ei ole rahallista intressiä lääkeyhtiöiden kanssa, todenneet olevan täysin alakantissa. Sama koskee myös D-vitamiinin saantisuositusta.
En silti voi suositella kenellekkään henkilökohtaisesti ylittämään virallisia suosituksia vaan kääntymään tässä asiassa oman lääkärinsä puoleen.