Shungiitti verkkokauppa

Shungiitti ei ole vain kivi, vaan hyvin erityinen mineraali joka sisältää mm. hiiltä ja erikoisia fullereeneja. Shungiitilla voidaan puhdistaa vettä, sitä voi käyttää energioita tasapainoittavana koruna ja se vaimentaa elektromagneettista säteilyä.

shungiittia 3,8 l vesiastiassa
Kartta Ääninen, Venäjän karjala

Shungiittia on hyödynnetty jo vuosisatojen ajan ja sitä löytyy aivan rajamme takaa Venäjän Karjalasta, mutta silti se on Suomessa useimmille täysin tuntematon. Haluammekin nyt tuoda shungiitin hyödyt suomalaisten tietoisuuteen! Mikäli shungiittia löytyy viiden vuoden päästä marketeista niin missiomme on onnistunut!

Tuomme shungiittia itse maahan ja jalostamme sitä myös itse edelleen joten voimme taata erinomaisen laadun, asiantuntijuuden, sekä edullisen hinta-laatusuhteen.

Verkkokaupassamme on turvalliset Checkout.fi:n tarjoamat maksutavat suomalaisiin verkkopankkeihin!
Toimitukset Suomesta 2-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postin välityksellä joko kirjeenä XS-pakettina kotiisi (alle 3cm paksuiset lähetykset) tai pakettina pakettiautomaattiin (Smartpost) Halutessasi voimme lähettää paketin myös noudettavaksi lähipostistasi.

Tervetuloa tutustumaan!

Siirry ostoksille!

 

Muistathan käydä myös tykkäämässä facebook-sivustamme! Löydät sieltä erikoistuotteita joita on varastossa useimmiten vain yksi kappale.

gratefulness_is_the_key_shungitfi_web