Shungiitti verkkokauppa

Shungiitti ei ole vain kivi, vaan hyvin erityinen mineraali joka sisältää mm. hiiltä ja erikoisia fullereeneja. Shungiitilla voidaan puhdistaa vettä, sitä voi käyttää energioita tasapainoittavana koruna ja se vaimentaa elektromagneettista säteilyä.

Siirry ostoksille!

shungiittia 3,8 l vesiastiassa
Kartta Ääninen, Venäjän karjala

Shungiittia on hyödynnetty jo vuosisatojen ajan ja sitä löytyy aivan rajamme takaa Venäjän Karjalasta, mutta silti se on Suomessa useimmille täysin tuntematon. Haluammekin nyt tuoda shungiitin hyödyt suomalaisten tietoisuuteen! Mikäli shungiittia löytyy viiden vuoden päästä marketeista niin missiomme on onnistunut!

Tuomme shungiittia itse maahan ja jalostamme sitä myös itse edelleen joten voimme taata erinomaisen laadun, asiantuntijuuden, sekä edullisen hinta-laatusuhteen.

visma pay

Verkkokaupassamme on turvalliset Visma Pay:n tarjoamat maksutavat suomalaisiin verkkopankkeihin sekä MobilePay.  Katso Visma Pay-maksuehdot tästä.

Nyt myös Jousto osamaksu ja laskutusmaksutapa

Toimitukset Suomesta 2-3 arkipäivän sisällä tilauksesta Postin välityksellä.
Pääsääntöisesti tilaukset lähtevät matkaan seuravana arkipäivänä mikäli teet tilauksesi ennen klo 16.

Tervetuloa tutustumaan uniikkeihin tuotteisiimme !

Siirry ostoksille!

Muistathan käydä myös tykkäämässä facebook-sivustamme! sekä instagram. Löydät sieltä erikoistuotteita joita on varastossa useimmiten vain yksi kappale.

gratefulness_is_the_key_shungitfi_web