Shungiittimagneetti, 2kpl

18,00 

Shungiittimagneettisetti 2 kpl. Käytetään metallisessa sähkölaitteessa.

Varasto loppu

Kuvaus

Rare earth supermagneetti yhdistettynä hiomattomaan shungiitti raakakiveen. Neodyymimagneetti 6*6mm sylinterin muoto. Shungiittikiven koko n. 2-4 cm ja paino 10-30 g

Näistä ihmemagneeteista löytyi mielenkiintoinen keskustelu Cosmic Reality Shungite-radio-ohjelmasta joten päätin tehdä niitä myös muidenkin saataville. Sanotaan että hiomaton shungiitti on on kaikein tehokkain. Siksi halusin valmistaa nämä magneetit raakashungiitista, vaikkakin kiilotetut ovat varmasti kivempiä silmälle.
Neodyymimagneetti myöskin johtaa säköä, toisin kuin tavallinen magneetti joka on usein vielä kiinnitetty hiottuun shungiittiin kaksipuolisella teipillä.

Tämä ei siis ole mikään tavallinen koristejääkaappimagneetti!
Tässä vaiheessa en kuitenkaan voi vielä toistaa Cosmic Realityn väitteitä tämän tuotteen erityisistä ominaisuuksista.
Normaalit koristeshungiittimagneetit ovat teipattu 2-puolisella teipillä ja niissä on magneettina pehmeä sähköä johtamaton noedoyymisekoitus joka ei johda sähköä. Tässä taas on käytetty tehokasta rare-earth -magnettia joka johtaa sähköä.

Shungiittimagneetin toiminta

Jokaiseen shungiittiin on magneetti kiinnitetty aina porattuun syvennykseen N-napa shungiittiin päin. Tällöin magneettikentän suunta on shungiitista laitteeseen päin.

Lisätiedot

Paino 0.03 kg
Mitat 4 x 2 x 2 cm