Shungiittihunaja

9,80 

Syksyn 2023 uutuustuote! Erityinen shungiittihunajaerä on nyt valmistunut! 

Varastossa

Kuvaus

Mehiläisillä ja hunajalla on useita parantavia vaikutuksia, jotka ovat tieteellisesti todistettu ja melkein kaikkien ihmisten tiedossa. Uskotaan että tähän liittyy vahvasti värähtelytaajuudet, kuten mehiläisten tuottama surina millä he pitävät pesän oikean lämpöisenä sekä kommunikoivat. Amerikasta lähtöisin oleva suosittu idea yhdistää shungiittia mehiläispesiin on nyt täälä! Sielä shungiitin todettiin estävän mehiläisten kuolemia ja sairastumisia. Shungiitti puhdistaa ja parantaa veden rakennetta, sekä suojaa sähkömagneettiselta säteilyä, miksei sillä pystyisi suojaamaan ja täten jopa parantamaan myös hunajaa ja sen rakennetta?

Shungit ® HUNAJA on suomalaista monikukkaishunajaa minkä mehiläiset ovat keränneet kaukana kaupunkien saasteista ja elektromagneettista säteilyistä. Pesän ympärillä ja suuaukolla on käytetty shungiittia eri muodoissa, mutta sitä ei ole itse hunajassa. Shungiitilla on ainoastaan pyritty vaikuttamaan positiivisesti mehiläisiin sekä hunajan solurakenteeseen. Hunajan aromeista löytyy aistinvaraisesti arvioituna metsän ja niittyjen kukkia, ainakin apilaa, puolukkaa ja hieman jopa kanervaa. Mehiläisiä on hoidettu arvostuksella ja rakkaudella ja hunaja on lingottu hellävaraisesti, eikä sitä ole prosessissa kuumennettu taikka puristettu.

Eu:n säädös sanoo: “Hunajana saa myydä vain hunajaa, johon ei ole lisätty mitään, eikä siitä ole poistettu mitään.” Shungit® HUNAJA:an ei ole lisätty shungiittia, se on 100% puhdasta hunajaa.

Ravintosisältö / Näringsvärde per 100g:
Energia / Energi 1382 kJ / 33 kcal
Rasvaa / Fett 0g
joista tyydyttynyttä / varav mättat 0g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater 81g
josta sokereita / varav sockerarter 81g
Proteiinia / Protein 0,5g
Suola / Salt 0g
Hunajaa saa antaa vain yli 1-vuotiaille. Säilytys huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys kuivassa ja viileässä. Hellävaraisesti lingottu luontainen hunaja saattaa olla juoksevaa tai kiteytyä kiinteäksi. Se on normaalia. Parasta ennen 8.2025

Lasipurkissa on hunajaa n. 241-255 g ja purkin mukana saat siinä olevan shungiittihipun:

shungiitti hunaja
Jokaisessa hunajapurkissa on mukana shungiitihippu

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Mitat 8 x 8 x 8 cm