Geometriataulu kolmiot

73,00 

Uutuus geometriataulu kolmioilla. Tämä erikoinen kohokuviotaulu ja sen kiinteät varjostukset luovat aivoille ns. trikkikuvan.

Varastossa

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Taiteen maailma on ollut läsnä ihmisten elämässä jo satojen, ellei tuhansien vuosien ajan. Kuitenkin taulujen perinteinen luonne ei ole juurikaan muuttunut perinteisestä “maalia kankaalle” tyypistä. Nyt kuitenkin astumme uuteen aikakauteen! 3D-tulostustekniikan avulla tauluihin on mahdollista tuoda syvyyttä ja ainutlaatuisuutta.

Tämän upean taulun idea syntyi yli puoli vuotta sitten, mutta sen toteutus oli haasteellinen, sillä en tiennyt miten saisin mallinnettua sen muodon, jotta kuvio voitaisiin valmistaa. Kuitenkin eräänä päivänä “en sattumalta” löysin ratkaisun keskusteluryhmästä, jossa eräs käyttäjä esitti ratkaisun samankaltaiseen ongelmaan.

Nyt kun visio on vihdoin toteutunut, on lopputulos upea. Taulun kohokuvioilla, maalatuilla varjoilla ja vaaleammilla alueilla luodaan todella erikoinen efekti, joka on jollain tavalla psykedeelinen, tai vähintäänkin aivoja huijaava, sillä muodoissa näkyy varjot jopa ilman kohdistettua valonlähdettä. Tämä efekti jotenkin rikkoo todellisuudentajun. Toivon, että tämä ainutlaatuinen vaikutelma välittyy edes osittain alla olevasta videosta. Taulussa käytetty kuvio on valmistettu kipsistä tai betonista, ja ainoastaan muotti on tulostettu 3D-muovista.

Taulu on kooltaan 27 x 27 cm ja sen syvyys on 6 cm. Kehyksen sisältämä tukijalka mahdollistaa taulun asettamisen pöydälle tai ripustamisen seinälle koukkukiinnityksen avulla. Kehys on valmistettu maalatusta puusta ja siinä on suojaava muovilasi. Valokuvissa ja videossa suojalasi ei ole paikallaan, jotta vältetään heijastusten aiheuttamat häiriöt kuvanlaatuun.

Ilmainen toimitus!

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 27 x 27 x 6 cm